Αρχική>Πληροφορίες>Παραγγελίες

Παραγγελίες

Παραγγελίες των τιμολογημένων προϊόντων στο Lexis creations μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους κάτωθι τρόπους:
  • Μέσω e-mail  στο info@lexiscreations.gr  καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου. Σε αυτήν την περίπτωση, αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά  με απαντητικό e-mail που θα σας ενημερώνει για την διαθεσιμότητα και τυχόν επιπρόσθετων πληροφοριών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας. Στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα απαντάμε το συντομότερο και το αργότερο εντός δύο ημερών.
  • Τηλεφωνικώς. Εάν δεν σας εξυπηρετεί η χρήση e-mail ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο κινητό 6937932657 ή στο σταθερό 2752 300220 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Σημειώστε το όνομα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή τροποποίηση των δημιουργιών βάσει των δικών σας αναγκών.

Υπογραμμίζεται ότι αναφορικά με τα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης, και εφόσον ζητηθεί, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δειγμάτων χωρίς χρέωση.

Για την προώθηση της παραγγελίας σας απαιτείται προκαταβολή του 30% της συνολικής αξίας των προϊόντων που επιλέξατε μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Σε περίπτωση υπαναχώρησής σας κατόπιν υποβολής της παραγγελίας και κατάθεσης της προκαταβολής, το εν λόγω ποσό δεν επιστρέφεται. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την κατηγορία «Πληρωμές».   

 Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες  

  • Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους (π.χ. απόδοση χρωμάτων στην οθόνη του Υ/Η) να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πραγματικά.
  • Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 4-5 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των δημιουργιών γάμου και βάπτισης. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. και κόστος εκτύπωσης (αφορά στα προσκλητήρια).
  • Προβλήματα διαθεσιμότητας υπάρχουν σπάνια δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο παροδικής ή ολικής έλλειψης υλικών κατασκευής στην αποθήκη των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση που κάποιο είδος από αυτά που έχετε παραγγείλει δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω ολικής ή παροδικής έλλειψης υλικών, θα σας ενημερώνoυμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά έγκαιρα και αμέσως μόλις διαπιστωθεί η έλλειψη. Στην περίπτωση αυτή η κατατεθιμένη προκαταβολή επιστρέφεται. Εφόσον είναι δυνατόν θα σας αντιπροτείνουμε εναλλακτικές κατασκευής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και μετά τη σύμφωνη γνώμη σας θα συνεχίσουμε με την προώθηση της παραγγελίας σας.
  • Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών, που δεν αποδίδονται σε υπαιτιότητά μας ήτοι οφείλονται σε ανωτέρα βία. (π.χ. απεργίες, προβλήματα διάθεσης ή καθυστερήσεις από την πλευρά των προμηθευτών υλικών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα τεχνικά κατά την παραγωγική διαδικασία, καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές κλπ). Στις περιπτώσεις αυτές δικαιούμαστε παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.