Αρχική>Πληροφορίες>Παραγγελίες

Παραγγελίες

Παραγγελίες για οποιοδήποτε προϊόν της Lexis creations μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους κάτωθι τρόπους:
  • Μέσω e-mail στο info@lexiscreations.gr καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου. Σε αυτήν την περίπτωση, αφού λάβουμε το αίτημά σας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά με απαντητικό e-mail που θα σας ενημερώνει για την παραλαβή των στοιχείων που αποστείλατε και για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας. Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντος εργάσιμων ημερών ενώ η σχετική ενημέρωση αποστέλλεται το αργότερο εντός δύο ημερών.
  • Τηλεφωνικώς. Εάν δεν σας εξυπηρετεί η χρήση e-mail ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο κινητό 6937932657 ή στο σταθερό 2752 300220 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Σημειώστε τον τίτλο των προσκλητηρίων που σας ενδιαφέρουν και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή τροποποίηση των δημιουργιών βάσει των δικών σας αναγκών.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία παραγγελίας των προσκλητηρίων σε πρώτη φάση θα θέλαμε να μας προωθήσετε ηλεκτρονικά (για αποφυγή τυχόν λαθών) τα στοιχεία του γάμου ή της βάπτισης αντίστοιχα (ημερομηνία, ώρα και ναός τέλεσης μυστηρίου, νονοί/ κουμπάροι, ονόματα οικογενειών, ονόματα ζευγαριού, χώρος δεξίωσης κλπ), το όνομα του  προσκλητηρίου που σας ενδιαφέρει, τυχόν αλλαγές ή προσθήκες στο κείμενο του προσκλητηρίου και τον αριθμό τεμαχίων που χρειάζεστε.
Μέσα στις επόμενες εργάσιμες προετοιμάζεται και σας κοινοποιείται ηλεκτρονική προσωποποιημένη μακέτα με βάση τα στοιχεία που μας στείλατε. Την ελέγχετε διεξοδικά και μας ενημερώνετε για τυχόν διορθώσεις/ αλλαγές τις οποίες αντίστοιχα πραγματοποιούμε από πλευράς μας και σας αποστέλλουμε επικαιροποιημένη μακέτα ηλεκτρονικά. Εφόσον έχουμε τελική έγκριση από εσάς η μακέτα προωθείται στο τυπογραφείο προς εκτύπωση. Για την προετοιμασία και αποστολή των προσκλητηρίων απαιτείται μία εβδομάδα περίπου από την καταχώρηση της τελικής μακέτας στο τυπογραφείο.
Παρακαλείστε όπως ελέγχετε πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της τελικής μακέτας καθώς κατόπιν προώθησής της στο τυπογραφείο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αλλαγές ή διορθώσεις, ενώ ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν λάθη που διαπιστωθούν εκ των υστέρων και εφόσον έχει δοθεί η τελική έγκριση από εσάς για την εκτύπωση των προσκλητηρίων.

Υπογραμμίζεται ότι αναφορικά με τα προσκλητήρια, και εφόσον ζητηθεί, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δειγμάτων.

 Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες  

  • Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους (π.χ. απόδοση χρωμάτων στην οθόνη του Υ/Η) να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πραγματικά.
  • Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 3-4 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Αν και η διαδικασία προετοιμασίας και αποστολής των προσκλητηρίων είναι άμεση, το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για την παραλαβή και τον έγκαιρο διαμοιρασμό των δημιουργιών γάμου και βάπτισης. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α., το εμπλεκόμενο κόστος εκτύπωσης των προσκλητηρίων και το αντίστοιχο δέσιμο της ετικέτας αναγραφής των καλεσμένων.
  • Η ελάχιστη δυνατή παραγγελία προσκλητηρίων ορίζεται σε 20 τεμάχια.
  • Προβλήματα διαθεσιμότητας δεν υπάρχουν δεδομένου ότι ο σχεδιασμός των προσκλητηρίων γίνεται αποκλειστικά από εμάς κατά παραγγελία και με βάση τις δικές σας κατευθύνσεις.
  • Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών, που δεν αποδίδονται σε υπαιτιότητά μας ήτοι οφείλονται σε ανωτέρα βία. (π.χ. απεργίες, καθυστερήσεις κατά την μεταφορά - παράδοση των αποστολών, τεχνικά προβλήματα κατά την εκτυπωτική διαδικασία, δυσχερείς καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές κλπ). Στις περιπτώσεις αυτές δικαιούμαστε παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.