Αρχική>Πληροφορίες>Παραγγελίες

Παραγγελίες

Παραγγελίες για οποιοδήποτε προϊόν της Lexis creations μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους κάτωθι τρόπους:
  • Μέσω e-mail στο info@lexiscreations.gr καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου. Σε αυτήν την περίπτωση, αφού λάβουμε το αίτημά σας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ηλεκτρονικά με απαντητικό e-mail που θα σας ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα (αφορά σε μπομπονιέρες και είδη διακόσμησης) και για τυχόν επιπρόσθετες πληροφορίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας σας. Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική αλληλογραφία ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντος εργάσιμων ημερών ενώ η σχετική ενημέρωση αποστέλλεται το αργότερο εντός δύο ημερών.
  • Τηλεφωνικώς. Εάν δεν σας εξυπηρετεί η χρήση e-mail ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο κινητό 6937932657 ή στο σταθερό 2752 300220 όλες τις εργάσιμες μέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα. Σημειώστε το όνομα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή τροποποίηση των δημιουργιών βάσει των δικών σας αναγκών.

Σε ότι αφορά στη διαδικασία παραγγελίας των προσκλητηρίων σε πρώτη φάση θα θελαμε να μας προωθήσετε ηλεκτρονικά (για αποφυγή τυχόν ορθογραφικών) τα στοιχεία του γάμου ή της βάπτισης αντίστοιχα (ημερομηνία, ώρα και ναός τέλεσης μυστηρίου, νονοί/ κουμπάροι, ονόματα οικογενειών, ονόματα ζευγαριού, χώρος δεξίωσης κλπ), το όνομα του  προσκλητηρίου που σας ενδιαφέρει και τον αριθμό τεμαχίων που χρειάζεστε.
Μέσα στις επόμενες εργάσιμες προετοιμάζεται και σας κοινοποιείται ηλεκτρονική προσωποποιημένη μακέτα με βάση τα στοιχεία που μας στείλατε. Την ελέγχετε διεξοδικά και μας ενημερώνετε για τυχόν διοθώσεις/ αλλαγές τις οποίες αντίστοιχα πραγματοποιούμε από πλευράς μας και σας αποστέλλουμε επικαιροποιημένη μακέτα ηλεκτρονικά. Εφόσον έχουμε τελική έγκριση από εσάς η μακέτα προωθείται στο τυπογραφείο προς εκτύπωση. Για την προετοιμασία και αποστολή των προσκλητηρίων απαιτείται μία εβδομάδα από την καταχώρηση της τελικής μακέτας στο τυπογραφείο.

Υπογραμμίζεται ότι αναφορικά με τα προσκλητήρια, και εφόσον ζητηθεί, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δειγμάτων.

 Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες  

  • Σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα των προϊόντων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, ενδέχεται για τεχνικούς λόγους (π.χ. απόδοση χρωμάτων στην οθόνη του Υ/Η) να έχουν κάποια μικρή απόκλιση από τα πραγματικά.
  • Παρακαλούμε δώστε έγκαιρα την παραγγελία σας 4-5 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία παράδοσης που επιθυμείτε. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι απαραίτητο για τη σωστή και έγκαιρη κατασκευή των δημιουργιών γάμου και βάπτισης. Για επείγουσες περιπτώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
  • Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. και κόστος εκτύπωσης (αφορά στα προσκλητήρια).
  • Προβλήματα διαθεσιμότητας υπάρχουν σπάνια δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο παροδικής ή ολικής έλλειψης υλικών κατασκευής στην αποθήκη των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση που κάποιο είδος από αυτά που έχετε παραγγείλει δεν μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω ολικής ή παροδικής έλλειψης υλικών, θα σας ενημερώνoυμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά έγκαιρα και αμέσως μόλις διαπιστωθεί η έλλειψη. Στην περίπτωση αυτή η κατατεθιμένη προκαταβολή επιστρέφεται. Εφόσον είναι δυνατόν θα σας αντιπροτείνουμε εναλλακτικές κατασκευής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και μετά τη σύμφωνη γνώμη σας θα συνεχίσουμε με την προώθηση της παραγγελίας σας.
  • Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην εκτέλεση παραγγελιών, που δεν αποδίδονται σε υπαιτιότητά μας ήτοι οφείλονται σε ανωτέρα βία. (π.χ. απεργίες, προβλήματα διάθεσης ή καθυστερήσεις από την πλευρά των προμηθευτών υλικών, προβλήματα μεταφοράς, προβλήματα τεχνικά κατά την παραγωγική διαδικασία, καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές κλπ). Στις περιπτώσεις αυτές δικαιούμαστε παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.