Αποστολές

Οι παραγγελίες αποστέλλονται και παραδίδονται στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, αφού έχει πρώτα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό η υπολειπόμενη αξία της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους αποστολής. Υπογραμμίζεται ότι για την αποστολή των παραγγελιών της Lexis creations έχει συναφθεί ειδική συμφωνία με χαμηλές χρεώσεις για τις αποστολές δεμάτων στους πελάτες της.
Οι αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα με χρόνο παράδοσης 2-4 ημερών από την επίδοση της παραγγελίας από την έδρα μας στην ΕΛΤΑ courier. Σημειώνεται ότι το κόστος αποστολής δεν επηρεάζεται από τον προορισμό (χερσαίος, νησιωτικός, δυσπρόσιτος) παρά μόνον από το συνολικό βάρος της αποστολής. Το κόστος των μεταφορικών θα υπολογισθεί αφού υποβάλλετε την παραγγελία σας και θα ενημερωθείτε σχετικά το συντομότερο δυνατό.
Αναφορικά με τις χρεώσεις των αποστολών επισημαίνονται τα ακόλουθα:
  • Στην περίπτωση παραγγελίας μόνο προσκλητηρίων ή ευχολόγιων (βάρος μέχρι 6kg) η επιπλέον χρέωση για την μεταφορά στην διεύθυνση που σας εξυπηρετεί ανέρχεται στα 3,00.
  • Για αποστολές παραγγελιών μπομπονιέρων γάμου και βάπτισης, το κόστος αποστολής διαφοροποιείται ανάλογα με το βάρος των επιλεγμένων προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση μέσω της Lexiscreations.gr φροντίζουμε για την εξυπηρέτησης σας με την απευθείας αποστολή της παραγγελίας στο χώρος σας και με τον κατά το δυνατόν περιορισμό του εμπλεκόμενου κόστους μεταφοράς, ειδικά όσον αφορά στις αποστολές πολλαπλών δεμάτων (>5) μεγάλου βάρους (π.χ. μπομπονιέρες γυάλες).
  • Με την επίδοση των προϊόντων στην εταιρεία ταχυμεταφορών θα σας ενημερώνουμε αναφορικά με τον αριθμό αποστολής ώστε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της. Για τον καθορισμό ημέρας και ώρας παράδοσής της θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον τοπικό εκπρόσωπο της ΕΛΤΑ courier ή την εταιρεία που διαχειρίζεται τα δέματα EMS στην Κύπρο αντίστοιχα.
  • Για αποστολές εντός Ελλάδος υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας και του κόστους των μεταφορικών με αντικαταβολή με επιπλέον όμως χρέωση 3,00€ από την εταιρεία ταχυμεταφορών.