Αρχική 9 Πληρωμές

Πληρωμές

Υπογραμμίζεται ότι οι τιμές που αναγράφονται στην περιγραφή κάθε προϊόντος είναι οι τελικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α., το εμπλεκόμενο κόστος εκτύπωσης των προσκλητηρίων και το δέσιμο της ετικέτας για την αναγραφή του ονόματος του καλεσμένου.

Με την υποβολή της παραγγελίας, σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς για το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για παραγγελίες προσκλητηρίων και λοιπών γραφιστικών εκτυπώσεων το εν λόγω κόστος καταβάλλεται στο σύνολό του το αργότερο 2 εργάσιμες πριν την καθορισμένη ημερομηνία αποστολής, για την οποία ενημερώνεστε με την ολοκλήρωση της γραφιστικής επεξεργασίας, ενώ το σχετικό αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης/ μεταφοράς σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που σημειώνονται ακολούθως κοινοποιείται στο e-mail μας προκειμένου να ολοκληρωθεί η αποστολή. Υπογραμμίζεται ότι τυχόν έξοδα μεταφοράς χρημάτων για την εξόφληση του οφειλόμενου ποσού από τρίτες τράπεζες βαρύνουν αποκλειστικά τον εντολέα – πελάτη.
Εναλλακτικά μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προσκλητηρίων/ ειδών διακόσμησης με αντικαταβολή του χρηματικού ποσού στον μεταφορέα, με επιπλέον όμως χρέωση της υπηρεσίας αυτής από την εταιρεία ταχυμεταφορών της τάξης των 3,00€.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες

Παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το όνομα καταθέτη για να μας διευκολύνετε στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Pin It on Pinterest