Τα προσκλητήρια βάπτισης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της οργάνωσης της ημέρας αυτής αφού προϊδεάζουν τους καλεσμένους σας για το τι θα ακολουθήσει. Αντί λοιπόν να επιλέξετε παραδοσιακά προσκλητήρια, γιατί να μη δοκιμάσετε κάτι φρέσκο και διαφορετικό; Στις επόμενες παραγράφους ξεχωρίσαμε τα πιο ιδιαίτερα προσκλητήρια βάπτισης και σας τα παρουσιάζουμε ώστε να εμπνευστείτε!

 

Ιδέες για πρωτότυπα προσκλητήρια βάπτισης:

1. Προσκλητήρια με θέμα από παραμύθια

Ένα ιδανικός τρόπος να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο και διαφορετικό προσκλητήριο βάπτισης είναι να υιοθετήσετε ένα ιδιαίτερο θέμα. Μία έξυπνη ιδέα για προσκλητήρια βάπτισης είναι να χρησιμοποιήσετε γνωστά παραμύθια, ανάλογα με το φύλο του μωρού και τα δικά σας ενδιαφέροντα. Ιδανικά παραμύθια για το προσκλητήριο βάπτισης είναι για τα αγόρια ο Πίτερ Παν και για τα κορίτσια οι Άγριοι Κύκνοι. Οι βασικοί χαρακτήρες και των δύο παραμυθιών μπορούν να αποτυπωθούν σαν κεντρική φιγούρα στο προσκλητήριο. Παράλληλα αντικείμενα που έχουν βασικό ρόλο στα παραμύθια ή ακόμη και το σκηνικό το ίδιο, μπορούν να προστεθούν ως γραφικά.

Tip: Χρησιμοποιήστε τους βασικούς χαρακτήρες των παραμυθιών και στη διακόσμηση του χώρου που έχετε προγραμματίσει το γεύμα μετά τη βάπτιση. Έτσι το event σας αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα και αισθητική αρμονία

Ιδιαίτερο προσκλητήριο βάπτισης με θέμα τον κύκνο

2. Προσκλητήρια με θέμα τα ταξίδια

Αν αγαπάτε τα ταξίδια, δημιουργήστε προσκλητήρια με θέμα εξωτικούς προορισμούς ή με διακοσμητικά στοιχεία σχετικά με αυτά. Γραφικά όπως εισιτήρια, αεροπλάνα και βαλίτσες εμπλουτίζουν τις παραστάσεις του προσκλητηρίου και τονίζουν το θέμα. Επιπλέον μπορείτε να εντάξετε στο θέμα σας μέσα μεταφοράς ταυτισμένα με το καλοκαίρι όπως τροχόσπιτα και βαν! Ακόμη μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή πρόταση είναι να εντάξετε στο σκηνικό του προσκλητηρίου σανίδες του σερφ, φοίνικες, τροπικά φρούτα και πουλιά! Μην αμελήσετε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά στο ίδιο μοτίβο στο στολισμό της εκκλησίας ή του χώρου του γεύματος μετά.

Ιδιαίτερο προσκλητήριο βάπτισης με βαν, σανίδες και φοίνικες

3. Προσκλητήρια με ιδιαίτερο σχήμα

Πριν αναφέρουμε οτιδήποτε άλλο σχετικό, πρέπει αν τονίσουμε ότι η ποιότητα του χαρτιού συνιστά ένα από τα πιο σημαντικά και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά των προσκλητηρίων βάπτισης με κοπτικό. Προτιμήστε λοιπόν ποιοτικά και ανθεκτικά χαρτιά για ένα επιπλέον αίσθημα πολυτέλειας και αισθητικής. Σε ότι αφορά στο κοπτικό υπάρχουν αρκετές επιλογές στο εμπόριο, όμως για κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό προτιμήστε custome made σχεδιασμό. Ορισμένα από τα αγαπημένα μας είναι τα προσκλητήρια σε μορφή σπιτιού ή τροχόσπιτου που έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και είναι πολύ ευέλικτα για την επιλογή μπομπονιέρων και διακόσμησης. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι απεικονίζουν διακοσμητικά στοιχεία όπως λουλούδια, σημαιάκια, λαμπιόνια, βάρκες, μέχρι και ποδήλατα! Έτσι μπορείτε να επιλέξετε ανθοστολισμό για τα τραπέζια σας και μπομπονιέρες σε έντονα χρωματιστά μοτίβα!

Ιδιαίτερα προσκλητήρια βάπτισης

Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο πριν καταλήξετε στο προσκλητήριο βάπτισης που σας ταιριάζει. Επιστρατεύστε τη φαντασία σας, κάντε επισταμένη έρευνα αγοράς και είναι σίγουρο ότι θα εκπλήξετε τους καλεσμένους σας. Επιπλέον επιλέξετε είδη διακόσμησης που να είναι στο ίδιο μοτίβο με το προσκλητήριο σας όπως σουπλά, σημαιάκια και μενού και ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Pin It on Pinterest