Ιδέες για τα πιο υπέροχα προσκλητήρια γάμου για το χειμώνα

Οι χειμερινοί γάμοι κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των ζευγαριών. Κατά αντιστοιχία λοιπόν τα χειμερινά προσκλητήρια γάμου έχουν την τιμητική τους! Και το προσκλητήριο για το χειμερινό γάμο σας λοιπόν μπορείτε να το σχεδιάσετε σύμφωνα με το δικό σας γούστο. Μπορείτε γα παράδειγμα να τα επιλέξετε με βάση ένα συγκεκριμένο θέμα ή χρώμα (πχ. των ανθοσυνθέσεών σας) για να εντυπωσιάσουν. Σκοπός του άρθρου είναι να σας παρουσιάζει τα πιο υπέροχα και πρωτότυπα χειμωνιάτικα προσκλητήρια για το γάμο σας στην ψυχρή περίοδο! Ακολούθως λοιπόν τρεις φανταστικές συμβουλές για την επιλογή του χειμερινού προσκλητηρίου σας, εάν ετοιμάζετε χειμερινό γάμο!

1. Προσκλητήρια με χρωματικό θέμα

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του προσκλητηρίου, που δίνει και το στίγμα της εποχής, είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του! Το καλοκαίρι τα ζευγάρια τείνουν να επιλέγουν πιο έντονα και ιδιαίτερα χρώματα. Ο χειμώνας όμως έχει να κάνει με πιο “ησυχίες” αποχρώσεις που προσδίδουν γαλήνη και ηρεμία. Το κεντρικό χρώμα λοιπόν του προσκλητηρίου σας είναι καθοριστικό για την πρώτη εντύπωση, αφού αιχμαλωτίζει το μάτι του καλεσμένου. Σαν γενική συμβουλή προτιμήστε κλασσικές αποχρώσεις του μπλε, λευκού και ασημί. Αυτά τα “βασιλικά” χρώματα σίγουρα διασφαλίζουν διακριτικότητα και κομψότητα για το προσκλητήριό σας! Οι κόκκινες, μπεζ και πορτοκαλί αποχρώσεις είναι μια εξίσου ενδιαφέρουσα εναλλακτική, ενώ αποπνέουν θαλπωρή και “ζεστασιά”!

Υπέροχα χειμερινά προσκλητήρια γάμου

2. Προσκλητήρια με ιδιαίτερα σχέδια

Το προσκλητήριο του γάμου σας βασίζεται στον χειμωνιάτικο γάμο και δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικά σχέδια για χειμερινά προσκλητήρια, που είναι εξίσου όμορφα με την ίδια την εποχή. Το προσκλητήριό σας πρέπει να αφήνει τη “ζεστή” αίσθηση του χειμώνα. Θα μπορούσε για παράδειγμα να έχει νιφάδες χιονιού, χαριτωμένες κορδέλες, μερικά κλασικά σχέδια και ότι άλλο χρειάζεται για αποκτήσει “ευρηματική” απλότητα και κομψότητα. Καθώς φροντίζετε ήδη τόσο πολύ για το χρώμα, το σχέδιο καθαυτό του προσκλητήρίου σας δεν θα πρέπει να υστερεί. Μπορείτε επίσης να το κάνετε ελκυστικό χρησιμοποιώντας ορισμένες αναλογίες χρυσού και ασημί φύλλου χαρτιού.

Υπέροχα χειμωνιάτικη προσκλητήρια γάμου

3. Προσκλητήρια με ιδιαίτερo κείμενο

Όταν δίνετε τόση έμφαση στο χρώμα και το σχέδιο της πρόσκλησης, τότε θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή και στο περιεχόμενο. Το κείμενο του προσκλητηρίου επηρεάζει και εντυπωσιάζει τους καλεσμένους. Ενώ επιλέγετε το περιεχόμενο, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι οι περισσότερες πληροφορίες σε μια μόνο πλευρά. Με το να στριμώξετε όλες τις πληροφορίες σε μία μόνο όψη, θα καταστρέψετε το αποτέλεσμα που έχετε πετύχει. Μην γράφετε πολύ! Θυμηθείτε να κάνετε το προσκλητήριο να φαίνεται αποτελεσματικό επιλέγοντας τις σωστές λέξεις. Ένας έξυπνος τρόπος να ομορφύνει το κείμενο του προσκλητηρίου αν δεν μπορείτε να το μειώσετε, είναι να προσθέσετε διακοσμητικά γραφήματα!

Υπέροχα χειμωνιάτικα προσκλητήρια γάμου 3

Πέρα από τα παραπάνω βήματα, ένα γενικός κανόνας για τα προσκλητήρια και ιδίως τα χειμωνιάτικα, είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Βουλοκέρι στο φάκελο, αποξηραμένα φυτά στο δέσιμο και μαύρες δαντέλες στο κλείσιμο σίγουρα προσθέτουν αισθητικά στο τελικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερα χειμερινά προσκλητήρια σε ιδιαίτερα μοτίβα δείτε εδώ όλη τη συλλογή της Lexis creations! Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Pin It on Pinterest